Wie haal je eigenlijk in huis?

Anderen zeggen:

“Martine is gewoon een topper! Volgt de laatste haartrends, volgt diverse workshops, doet plantenkleuringen evenals chemische kleuringen, is altijd vriendelijk, neemt de tijd voor mijn autistische zoon om hem alles uit te leggen en zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ze is gewoon een topkapster en wij zijn al jaren tevreden”

“Martine is meer dan alleen mijn kappie en dat geldt voor meer van haar klanten. Haar steun in mijn keuzes is oprecht, de aandacht die ze me geeft: echt! Het gaat niet over vakanties, koetjes en kalfjes… ja, soms, maar dan is haar interesse ook oprecht. En niet geheel onbelangrijk: mijn haar en dat van mijn partner ziet er altijd prachtig uit!”

“Martine knipt, kapt en verft ons hele gezin altijd geweldig, en buiten haar kennis en kunde is ze ook nog heel gezellig”

“Martine is de beste kapper die ik ken. Als ik zeg: ‘ongeveer zoals dit of dat’ weet ze precies wat ik bedoel. Ze heeft ook mijn bruidskapsel en dat van mijn meiden gedaan. Ik ben superblij met deze fantastische kapster. Ook verantwoord voor de natuur. En een superleuk mooi mens!”

“Martine is allereerst een goede kapster, met hart voor haar zaak. Wij hebben altijd prettige gesprekken en vooral veel lol. Daarnaast is ze zeer maatschappelijk bewust: ze knipt om de week vrijwilligers van Stichting Zwerfdier te Alkmaar. Dit is een opvang voor zwerfkatten. Een deel van die opbrengst gaat naar het steunen van hun adoptieplan. Hoe nobel is dat? Kortom, zij is een toppertje!”

martine met koffer

op straat

Martine zegt zelf:

“Het is na zoveel jaar nog steeds leuk om bij mensen thuis komen om hun haren te verzorgen. Het is echt een aanvulling om te kunnen zien hoe en waar mensen wonen: zo kom je nog beter tot een geschikt kapsel omdat je de smaak van de klant beter in kan schatten. (Modern, klassiek, of creatief bijvoorbeeld). Ook is de sfeer direct persoonlijker dan wanneer je in een kapsalon werkt waardoor je andere gesprekken hebt, en de mensen dus beter leert kennen. Mede hierdoor kan je een kapsel  beter afstemmen op de persoonlijkheid en leefwijze van de klant.”

Kijk op contact of app (dit heeft mijn voorkeur)/sms/bel met 06-16742731. Mailen mag ook: martine@martineknipt.nl