Info en werkgebied

Thuiskapper in Heerhugowaard: Martine Knipt.
Thuiskapper dus. Dat betekent dat ik graag bij je thuis kom om je haar te verzorgen. En het leuke is, ik kom ook in Alkmaar en Langedijk. Bij je thuis, op je werk, waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Wanneer ik op de door jouw gewenste locatie kom heb ik alles bij me wat ik nodig heb om jouw kapsel mooi te maken. En wat maakt het uit hoe je het noemt? Thuiskapper, kapper aan huis, ambulante salon, pop-up salon: waar het om gaat is de kwaliteit.

Houd bij het maken van een afspraak rekening met een wachttijd van ongeveer 2 weken, vooral bij afspraken voor kleuren en knippen of het knippen van meerdere personen.

Ik werk op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10u en 18u.

Kwaliteit
Martine Knipt levert dezelfde kwaliteit die je in een kapsalon gewend bent maar dan, heel handig, bij je thuis. Vanzelfsprekend knip, snijd of scheer ik je haar in een model dat past bij je persoonlijkheid en leefstijl, daarbij rekening houdend met de trends van het moment. Door samen te bespreken wat je mooi vindt en wat je bereid bent aan je haar te doen, komen we op een speciaal op jouw haar afgestemde coupe uit. Ik neem altijd de tijd voor je kapsel en advies is bij de prijs inbegrepen. Regelmatig volg ik trainingen of cursussen om mezelf op de hoogte te houden van de trends en ontwikkelingen in het kappersvak, daarnaast heb ik veel kennis van de hoofdhuid en hoofdhuidproblemen.

Speciaal voor de kinderen
Het stilzitdiploma: als je tijdens het knippen goed je best doet om stil te blijven zitten (dat doen eigenlijk alle kinderen wel) krijg je na afloop het stilzitdiploma.

Producten

Ik gebruik natuurlijk professionele producten voor jouw haar, die het liefst zo biologisch en ecologisch verantwoord mogelijk zijn.

  • Verfproducten van Be Hair, de verf is ammonia vrij en hoeft maar 12 minuten in te trekken.
  • Stylingproducten, shampoos en conditioners van Hairborist en wisselende andere merken, ik ben altijd op zoek naar beter en/of haar -en milieuvriendelijker.
  • Nu ook natuurlijke plantenkleuringen bij Martine Knipt! Geheel vrij van chemische toevoegingen. Het is mogelijk om je haar grijsdekkend te kleuren met plantenextracten. Merk: Hairborist.

Geen van de producten bevat parabenen. Geen van de producten die ik gebruik worden op dieren getest.

De producten van Hairborist zijn eco gecertificeerd en bevatten alleen maar natuurlijke ingredienten.

Afspraak verzetten?

Heb jij al een afspraak gemaakt maar kan je onverhoopt niet? No problem! Tot 24 uur van tevoren kan je kosteloos je afspraak verzetten. Als je korter dan 24 uur van tevoren wil omboeken kan dat ook maar dan worden er mogelijk kosten in rekening gebracht.

Aanvulling:

Woon jij hoger dan twee trappen en is er geen lift? Dan kan ik helaas niet bij je komen. Maar bij iemand anders afspreken (die wel op de begane grond woont of een lift heeft) kan natuurlijk ook! Is er betaald parkeren bij jou in de buurt? Dan ben ik genoodzaakt om de parkeerkosten door te rekenen.

Kijk op contact of app/sms/bel met 06-16742731. Mailen mag ook: martine@martineknipt.nl

Voor bewust mooi haar bel je Martine Knipt.