Corona-voorzorgsmaatregelen

Voordat ik bij je kom, is er een aantal maatregelen die je moet weten en indien van toepassing, in acht nemen. Tenminste, ik zou het fijn vinden als je dat doet. Alvast bedankt daarvoor. Zo houden we elkaar gezond.

  1. Als jij of iemand in jouw gezin (op hetzelfde adres) ziek is (neusverkouden, niezen, hoesten, koorts, keelpijn, etc) graag de afspraak annuleren. In deze bijzondere omstandigheden reken ik daar geen kosten voor. Andersom zal ik ook de afspraak annuleren als ik zelf ziek ben.
  2. Aanwezige gezinsleden of visite houden ten allen tijde 1,5 meter afstand. Het zou fijn zijn om op een plek te knippen waar dat mogelijk is, zonder dat er bijvoorbeeld iemand langs moet.
  3. Ik heb zelf desinfecterende gel bij me, maar zou graag de gelegenheid hebben om even mijn handen te kunnen wassen voor en na de behandeling.
  4. Graag zou ik de gelegenheid hebben om te knippen in een ruimte die geventileerd kan worden. (Raam open is voldoende, als het maar geen geheel afgesloten ruimte is).
  5. Na elke behandeling / elk adres maak ik al mijn gereedschappen schoon met 80% alcohol.
  6. Bij ieder adres gebruik ik een schone kapmantel. Gebruikte kapmantels gaan ‘s avonds in de was.
  7. Graag wil ik je vragen om zoveel als mogelijk contactloos te betalen. Pinnen is mogelijk, ik kan je ook een betaalverzoek sturen na afloop.
  8. Bij mensen uit de risicogroepen draag ik een mondkapje.