Info en werkgebied

Thuiskapper in Heerhugowaard: Martine Knipt.
Thuiskapper dus. Dat betekent dat ik graag bij je thuis kom om je haar te verzorgen. En het leuke is, ik kom ook in Alkmaar en Langedijk. Bij je thuis, op je werk, waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Wanneer ik op de door jouw gewenste locatie kom heb ik alles bij me wat ik nodig heb om jouw kapsel mooi te maken. En wat maakt het uit hoe je het noemt? Thuiskapper, kapper aan huis, ambulante salon, pop-up salon: waar het om gaat is de kwaliteit.

Houd bij het maken van een afspraak rekening met een wachttijd van ongeveer 2 weken, vooral bij afspraken voor kleuren en knippen of het knippen van meerdere personen.

Kwaliteit
Martine Knipt levert dezelfde kwaliteit die je in een kapsalon gewend bent maar dan, heel handig, bij je thuis.Vanzelfsprekend knip of snijd (of scheer) ik je haar in een model dat past bij je persoonlijkheid en leefstijl, daarbij rekening houdend met de trends van het moment. Door samen te bespreken wat je mooi vindt en wat je bereid bent aan je haar te doen, komen we op een speciaal op jouw haar afgestemde coupe uit. Ik neem altijd de tijd voor je kapsel. Voor de eerste afspraak trek ik een kwartier extra tijd uit om de wensen en eisen voor je kapsel goed door te spreken. Zonder extra kosten! Regelmatig volg ik trainingen of cursussen om mezelf op de hoogte te houden van de trends en ontwikkelingen in het kappersvak.

Uniek bij Martine Knipt/speciaal voor de kinderen
Het stilzitdiploma. Als je tijdens het zitten goed je best doet om stil te blijven zitten, krijg je na afloop het stilzitdiploma. We maken van het behalen ervan een semi-plechtige aangelegenheid, compleet met een handje van de kapper en een felicitatie. Er is een diploma voor meisjes en een diploma voor jongens.IMG_20150422_122829

Producten

Ik gebruik natuurlijk professionele producten voor jouw haar.

  • Verfproducten van Be Hair, de verf is ammonia vrij en hoeft maar 12 minuten in te trekken.
  • Stylingproducten, shampoos en conditioners van Funky Styling en Hairborist.
  • B I N N E N K O R T ook natuurlijke plantenkleuringen bij Martine Knipt! Geheel vrij van chemische toevoegingen. Het is mogelijk om je haar grijsdekkend te kleuren met plantenextracten. Merk: Hairborist.

Geen van de producten bevat parabenen. Geen van de producten die ik gebruik worden op dieren getest.

De producten van Hairborist zijn eco gecertificeerd en bevatten alleen maar natuurlijke ingredienten.

 

Afspraak verzetten?

Heb jij al een afspraak gemaakt maar kan je onverhoopt niet? No problem! Tot 24 uur van tevoren kan je kosteloos je afspraak verzetten. Als je korter dan 24 uur van tevoren wil omboeken kan dat ook maar dan worden er mogelijk kosten in rekening gebracht. Martine Knipt rekent geen voorrijkosten. Wel kunnen eventuele parkeerkosten berekend worden.

Woon jij hoger dan twee trappen en is er geen lift? Dan kan ik helaas niet bij je komen. Maar bij iemand anders afspreken (die wel op de begane grond woont of een lift heeft) kan natuurlijk ook!

Kijk op contact of app/sms/bel met 06-16742731. Mailen mag ook: martine@martineknipt.nl

 

 

Life is too short for bad hair!